Mustafa Kaplan'dan Açıklama

Mustafa Kaplan'dan Açıklama

MKE’den Kırıkkale Belediyesine geçen arsaların, belediye tarafından satışa çıkarılması ile ilgili, CHP İl Başkanının maddelerle yaptıkları basın açıklamalarında manipülasyona yönelik ve şaşırtıcı ifadeler yer almaktadır.

A+ A-


MKE’den Kırıkkale Belediyesine geçen arsaların, belediye tarafından satışa çıkarılması ile ilgili, CHP İl Başkanının maddelerle yaptıkları basın açıklamalarında manipülasyona yönelik ve şaşırtıcı ifadeler yer almaktadır.
 
 Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, 2.dönem Belediye Başkanlığı seçimlerinde saygınlığı ve dürüstlüğü ile ön plana çıkmış, dürüst başkan sloganı ile Kırıkkale tarihinin en yüksek oy oranını alarak Kırıkkale halkının teveccühünü kazanmış AK Parti’nin Belediye Başkanıdır.

 

 Dolayısıyla Kırıkkale halkının vermiş olduğu yetkiyle ve 5393 Sayılı Belediye Kanunu çerçevesinde görev yapan Belediye Başkanı, birim ve organları, belediyenin diğer kanunları çalışma düzeni usul ve esasları 5393 sayılı kanunla düzenlenmiştir.
 
Bahse konu alanda yapılacak satış işlemi, kamuya açık ve usulune uygun bir şekilde gerekli duyurular yapılarak ilan edilen İhale ile yapılacak olup, İhale şartlarını yerine getiren her bir vatandaşımız ihaleye katılabilir. İlgili alanın satışa çıkarılması Belediye meclisince kararlaştırılmış, bu ölçüde alınan kararlar uygulamaya geçirilmiştir. Açıklama yapan Sayın İl Başkanı’nın Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarından bir haber olduğu gibi, ittifak çatısı altında belediye meclis üyeliğine seçilen partilileri ile istişareden de yoksun olduğu ortadadır. 

 

Ak partili hiç bir belediye başkanımızın ihalelerle ilgili gizli ajandaları olmamıştır olmazda.
 
   Bu minvalde Belediyemizin ihaleye çıkartmış olduğu arsalar kanuna uygun ve tabidir.
   Muhalefetin amacı,her zaman yaptıkları gibi, yapılacak hizmetleri manipüle etmek, algı yapmak, kafa karıştırmak, hedef saptırmaktır. Millete verecekleri ne bir proje önerileri ne de hizmetleri vardır.
 CHP’li yetkililerinin ve CHP’li belediyelerinin en iyi yaptıkları, heykel dikmek ve milletin menfaatine yönelik yapılan hizmetleri yargıya taşımaktır.
 
 Referans olarak göstermiş oldukları CHP’li belediyelerin, millete hizmet etmeyi bırakın, personel maaşını dahi ödemekten aciz ve beceriksizlikten, milletimiz tarafından kulakları çınlatılmaktadır.
 
 Hem merkezde hem yerelde hizmet konusunda, milletimize heykelden ve yalan, iftira ve algıdan başka hiçbir şey veremeyen CHP zihniyetin çabaları beyhude lafı güzaftan öte bir şey değildir.
 
    Çelişkili ve bir birini yalanlayan açıklamaları, milletimiz nezdin de itibar görmeyeceğine inancımız sonsuzdur.
 
Acı suda Tatlı suda Berraktır.


Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur